Ενοικιάσεις Σκαφών

Το taxyploo.gr αναλαμβάνει ενοικιάσεις σκαφών κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου και σε προσιτές τιμές. Ο ενδιαφερόμενος δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, αρκεί να επικοινωνήσει μαζί μας και στη συνέχεια αναλαμβάνουμε να σας κάνουμε περιήγηση στις όμορφες ελληνικές θάλασσες. Σας βοηθούμε να επιλέξετε για π.χ. τον τύπο του σκάφους που σας ταιριάζει (ιστιοφόρο, φουσκωτό, μηχανοκίνητο, πολυτελές κότερο) με σκοπό να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Οι ενοικιάσεις σκαφών προσφέρονται για ταξίδια, θαλάσσιες βόλτες, ψάρεμα, θαλάσσια sport  και γενικά ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Όσον αφορά την συντήρηση του σκάφους καθώς και την προσωπική σας ασφάλεια την αναλαμβάνει το προσωπικό μας το οποίο διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς και η ευθύνη της ενοικίασης των σκαφών έιναι δικιά μας αρμοδιότητα.

Επιπροσθέτως, τα σκάφη διαθέτουν μικτή ασφάλεια και είναι πλήρως εξοπλισμένα και εφοδιασμένα με στόχο να γίνει όσο πιο ευχάριστη γίνεται η ναυσιπλοΐα σας. Η ενοικίαση των σκαφών περιλαμβάνει και άμεση τεχνική υποστήριξη από εμάς ακόμα και εν πλω. Η σχολή μας σε περίπτωση βλάβης ή κάποιου άλλου τεχνικού προβλήματος που μπορεί να προκύψει κατά τη διαδικασία της ενοικίασης είναι στη διάθεσης σας και  θα σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Η τιμή της ενοικίασης των σκαφών είναι αποκλειστικά για τη χρονική περίοδο χρήσης του σκάφους και ανεξάρτητη απ τον αριθμό των ατόμων που  επιβαίνουν  στο σκάφος.